Afgelopen week liep in door de winkel, even snel een broodje halen (dacht ik). Sinds ik geen vlees meer eet krijg ik wel eens de vraag welk eten mis je dan? Hier kan ik niet echt antwoord op geven, ik at namelijk niet echt veel vlees. Toen wij langs de broodjes liepen zag ik opeens de frikandelbroodjes, opeens dacht ik: “dit is lang geleden”. Tot mijn verbazing lagen daar ook frikandelbroodjes van de vegetarische slager en deze moest ik hoe dan ook proberen. Dit was niet het enige wat wij tegenkwamen ook de vegetarisme slager bapao no beef ketjap kwamen wij tegen.

Via Instagram deelde ik een poll: wel of geen blogpost over deze producten, het antwoord was 100% wel een post. Wil jij in de toekomst ook stemmen vergeet mij dan niet te volgen, dan kun jij namelijk ook meestemmen!

Oke en nu de cijfers, want het was heerlijk.

Het vega frikandelbroodje geef ik een 10, dit producten voldeed aan alle verwachtingen en stiekem nog beter. Bij de gewone frikandelbroodjes vond ik de curry altijd overheersend en dat was bij deze zeker niet het geval. Hierdoor was er voor mij een betere balans tussen de samen.

Het vegan bapao broodje krijgt een 8,5, ook dit product is bijna niet te onderscheiden van een niet vegan broodje. Het deeg was zacht, de vegan beef was smeuïg en de saus maakte het af.

Deze producten zijn weer toegevoegd aan mijn favoriete lijstje. Wat moet ik de volgende keer testen? Laat het mij weten, stuur mij een berichtje en wie weet zie jij jouw idee wel terug in een blogpost.