Een paar weken geleden deelde ik een week lang de #vegalunch via mijn insta story. In het kort, iedere dag deelde ik een foto van mijn vegetarische lunch. Vooral een snelle en makkelijke lunch. Ik zal voor nu de vega wrap met jullie delen, dit duurt maar 15 minuten!

Wat heb je nodig:

  • 2 No Fairytales tortillas
  • 90 gram Gardengourmet gegrilde stukjes
  • 1/2 avocado
  • chilisaus naar smaak toevoegen

Je begint met het warmen van de gegrilde stukjes in de oven, ongeveer 8 minuten op 200 graden.

Daarna doe je de wraps voor 2 tot 3 minuten in de oven.

In de tussentijd snijd je de avocado in kleine plakjes.

De wraps en de gegrilde stukjes zijn nu warm, beleg de wrap met de stukjes en de avocado. Zelf voeg in nog een beetje chilisaus toe en dan ben je klaar.

Voor de mensen die het graag willen weten: 365 kcal, 33 gram koolhydraten, 12 gram vetten en 27 gram eiwitten.