Wat doe jij het liefste op een vrije dag? Misschien denk je wel aan actief bezig zijn en lekker eten. Dat is namelijk precies waar ik aan denk!

Afgelopen week stapte ik in de trein richting Eindhoven centraal. Daar stapte ik uit en natuurlijk moest ik mijn wandeling beginnen met een macchiato caramel bij de Starbucks.

De wandeling startte door het centrum van Eindhoven, even snel kijken welke winkels open zijn (want met de nieuwe maatregelen mag je weer een winkel bezoeken zonder afspraak!)

De tweede stop was bij mijn favoriete plekje: Waffelicious. Je mag hier je eigen wafel met toppings samenstellen. Ik koos voor een wafel met Nutella, kersen, meloen, Bueno en Ferrero. Goed om te weten is dat zij ook een kaart hebben met vegan opties!

Vanuit hier heb ik een wandeling gemaakt naar Tea stories. Hier maakte wij de derde stop voor een heerlijke drankje, een Sea Salt caramel milk tea en een strawberry breeze. Het leuke aan Tea stories is dat de drankjes vegan zijn!

De vierde stop was op het terras van Happy Italy. Hier hebben wij een vegan pizza en pasta gegeten.

De vijfde en laatste stop was weer bij de Starbucks, want de trein richting huis zat vol waardoor wij hebben gewacht op de volgende trein.

In totaal hebben wij 14,5 km gelopen en wel 19757 stappen gezet. Een aanrader als je houdt van wandelen en lekker eten!