Ik ben mijn fitness avontuur begonnen in de sportschool. Van cardio de overstap gemaakt naar krachttraining. Iedere dag was ik te vinden in de sportschool, tot het moment dat ook de sportscholen moesten sluiten vanwege alle maatregelen. Ik wilde niet stoppen met sporten dus besloot ik een aantal gewichten te bestellen. Het duurde steeds langer en ik was het thuissporten wel een beetje zat, ik wilde iets nieuws. Uren scrolde ik door Instagram en tiktok, het viel mij op dat er veel meiden waren die filmpjes deelde met workouts. Steeds vaker kwam ook touwtje springen voorbij, dit wilde ik proberen! Op datzelfde moment deed ik ook mee aan de Gymshark66 challenge, waarbij ik voor mijzelf het doel had gesteld iedere dag te sporten. Ik wisselde mijn krachttraining af met een cardiotraining, namelijk touwtje springen.

Ik dacht: “dat kan toch niet zo moeilijk zijn, gewoon een beetje springen”. Dat had ik mis! Ik zocht tutorials op via YouTube, hierin leggen verschillende mensen uit hoe je van ‘simpel’ voetwerk kan trainen tot trucjes. Dit wil ik leren! Daar heb ik een nieuw touw voor nodig, want die wat ik had viel al een tijdje uit elkaar. Na een kleine zoektocht heb ik een touw besteld bij Elevate ropes. Nu kan mijn avontuur met springtouwen beginnen!! Ik zal via Instagram de komende tijd filmpjes plaatsen om mijn voortgang bij te houden! Vind jij dit leuk? Volg mij dan zeker!

Wil jij ook beginnen met touwtje springen of ben je toe aan een nieuw touw? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Met de code _ils._10 krijg je 10% korting op je bestelling! Bestellen kan ook via deze link: https://elevaterope.com/ref/365/

Deel jij deze hobby met mij of wil jij gaan starten? Laat het mij weten, misschien kunnen we elkaar inspireren en motiveren!