Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met fitnessen. Ik heb jaren volleybal gespeeld. Door mijn studie had ik weinig tijd waardoor ik de keuze heb gemaakt om te stoppen, maar helemaal stoppen met sporten zat er niet in. Diezelfde maand had ik er toch voor gekozen om een fitness-abonnement af te sluiten. Na een half jaar de gym ontdekken durfde ik het aan om voor krachttraining te kiezen en hier ontstond voor mij een nieuwe hobby.

In de gym wilde ik mij comfortabel voelen. Van verschillende merken sportkleding besteld, maar dit was het allemaal net niet voor mij. Op Instagram stelde ik de vraag: ‘Welk merk sportkleding raden jullie aan? Ik ben vooral opzoek naar een highwaist en squatproof legging!’ De aanraders stroomde binnen, vooral Gymshark werd veel genoemd. Ik besloot om naar jullie te luisteren en een setje sportkleding te bestellen bij Gymshark. De legging die ik bestel had heeft de naam: training cropped leggings. Deze had een hoge band en volgens de reviews squatproof.

Nu bijna een jaar later heb ik mijn Gymshrak collectie uitgebreid. Mijn eerste setje draag ik nu vooral op cardiodagen. Ik merkte namelijk dat deze legging heel fijn was, maar dat ik toch op zoek moest gaan naar een andere legging voor de dagen waarop ik bijvoorbeeld benen train. Ook deze leggings heb ik gevonden bij Gymshark!

Het merk Gymshark was dus voor mij een hele goede aanrader. Als jij mij nu zou vragen welk merk sportkleding raadt jij aan, dan zou ik 100% Gymshark aanraden. Na een jaar ziet het setje er nog prima uit!

Willen jullie meer aanraders zien of specifieke merken? Laat het mij even weten door een reactie achter te laten.